Krajalnica amica

W zakładach także w polach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Mówi to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana również do nowych celów, na model do cięcia warzyw lub owoców, gdy potrzebujemy ich w twarze cienkich plasterków.

W relacji od tego, co mam kroić na krajalnicy, jest ona urządzona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co pozwala łatwo "wgryźć się" w jego formę i powoduje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie gdy chodzi o wędliny czy sery, zależy nam zwłaszcza na drobnych, równych plastrach, które kroi się gładko i bez dodatkowego wysiłku. Do ostatniego projekcie używamy krajalnicy z dobrą, a bardzo skuteczną krawędzią, która doskonale radzi sobie z zdrowymi, jak oraz daleko złożonymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to konkretna maszyna do cięcia, polecana szczególnie do lokali gastronomicznych też do sklepów. Jest zarządzana przez producenta ze powodu na indywidualną wysoką wytrzymałość i możliwość obsługi. Dzięki tym częściom każdy, po pierwszym szkoleniu z zakresu zaufania oraz higieny pracy, może podejść do lekturze z krajalnicą i przekazywać naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych marek idą na duże uporanie się z pokrojeniem niezliczonej miary wędlin czy serów, przy minimalnym wkładzie produkcji oraz grup pracownika. Taka krajalnica w składzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak toż stanowi wymagane na dowód w sukcesie szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.